R- TEAM ’99 AUTÓBONTÓ ÉS KERESKEDELMI BT.

Cégünk 1999-ben alakult betéti társaság formájában családi vállalkozásként, melyet Radák Sándor és fia Radák Attila alapított 50 – 50 %-ban. Vállalkozásunk autóbontással és használt autóalkatrész értékesítéssel foglalkozik.

Telephelyünk – 3,5 ha területen – az akkori nagykanizsai Kossuth laktanya területén első betelepülő vállalkozásként kezdete meg működését, majd a későbbiek folyamán alakult ki a laktanya területén az Ipari Park. Az első hivatalos, regisztrált autóbontó volt a Nyugat-Dunántúli régióban. Azóta is meghatározó szerepet tölt be a térségben a roncsautó begyűjtésében és kezelésében. Vállalkozásunkkal kötött szerződést legtöbb autóimportőr többek között a BMW Magyarország Kft., Cadillac Central Europe Kft., DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft., Ford Motor Hungária Értékesítő Kft., Mazda Motor Hungary Kft., General Motors Southeast Europe Kft., Porsche Hungaria, Volvo Autó Hungária Kft..

Cégünk lépést tartva a fejlődéssel, figyelemmel az Európai Unió szigorú előírásaira, kiemelten kezeljük a tevékenységünk végzése során a keletkező veszélyes hulladékok elválasztását, előkezelését, és szakszerű tárolását. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a munkánk során keletkező hulladékok minél nagyobb arányban kerüljenek újrahasznosításra a környezetünk szennyezése nélkül.

Cégünk a 267/2004.(IX.23) Kormányrendelet előírásainak megfelelően rendelkezik a Környezetvédelmi-, és a Magyar Közlekedési Hatóság engedélyeivel, így 2005. óta regisztrált bontó hulladékkezelőként szerepelünk, melyek birtokában a hozzánk érkező autóroncsok végleges forgalomból történő kivonását is elvégezzük.